Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sirius Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Teilor, Nr. 15, Sibiu, judet Sibiu
Pagina web
www.siriussibiu.ro

Descrierea firmei

Fondata in 1993, S.C. SIRIUS S.R.L. este o societate comerciala cu capital privat, specializata in executia de confectii textile tehnice si comercializarea lor.

Societatea, cu sediul in municipiul Sibiu, avand un numar de 50 de angajati, executa o mare varietate de produse cum ar fi: huse si tapiterii pentru scaune de autoturisme autocare, trenuri si avioane, sali de conferinta, fete de masa, servete, draperii etc.

Materialele de baza pe care le folosim sunt stofele si tesaturile speciale, plusurile, pielea si inlocuitorii din piele, care sunt de o calitate deosebita, provenite din import.

Echipamentele si masinile pe care le folosim, sunt de ultima generatie purtand marci de renume cum ar fi DURKOPP, RIMOLDI, UNUION SPECIAL, PHAFF.

SIRIUS dispune de o suprafata de 1.600 mp, ateliere de productie, depozite si birouri si este structurata in: creatie computerizata de modele, croit, cusut, control de calitate, ambalare, expeditie, financiar si marketing-comercial.

Productia este organizata in doua directii:

1. Productia pentru export-LOHN, echipamente pentru trenuri, avioane, autocare

2. Productia pentru piata interna - huse pentru orice tip de scaune, draperii, fete de masa, stofe caserate.

Inca de la inceputul activitatii sale, SIRIUS a fost preocupata de calitatea produselor sale, fapt pentru care a specializat personalul la companiile pentru care lucreaza, iar din anul 2005 s-a implementat ISO 9001-2001.

Cea mai mare parte a productiei este destinata exportului, cca. 80%, iar restul pentru piata interna (in special CARREFOUR si dealerii de autoturisme.

S.C. SIRIUS S.R.L. are sediul in municipiul Sibiu, care este situat in mijlocul tarii pe E68, DN1, la o distanta de 260 km de Bucuresti. La Sibiu se afla un aeroport international si o autogara de unde zilnic au loc plecari si sosiri de avioane si autocare catre si din Europa de vest. Tot in Sibiu se afla un birou vamal, si cunoscute companii de curierat rapid ca DHL, TNT sau UPS.

Joburile firmei

Confectioner
Sibiu
05-10-2014
Marochineri
Sibiu
08-10-2013
Inginer sau tehnician marochiner
Sibiu
08-10-2013
Tehnolog marochiner
Sibiu
08-10-2013
Axello