Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sigrid Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Ramnicu Valcea, Ramnicu Valcea, judet Valcea
Pagina web
www.lumenix.ro

Descrierea firmei

Lumenix reflecta o imagine aspirationala atat pentru clienti, cat si pentru echipa noastra. Ne dorim sa perfectionam, nu sa revolutionam.

Lumenix face un deziderat din ascultarea si intelegerea clientului, propunand solutii realiste si personalizate in functie de necesitatile pe care acesta le are in fiecare moment al vietii.

Echipa noastra este formata din specialisti in iluminat care va vor oferi consultanta specializata in fiecare etapa a proiectului dumneavoastra. Beneficiem de asemenea de sprijinul si experienta partenerilor nostri, firme de prestigiu cu experienta si numeroase portofolii de proiecte implementate cu succes.

Solutiile de iluminat bazate pe tehnologia LED sunt usor de instalat, reduc costurile cu energia si au o durata de viata superioara produselor clasice, beneficiind totodata de servicii profesioniste de pre si post vanzare. Ne ajutam clientii sa economisesca resurse financiare importante, si oricand suntem gata pentru a asculta dorintele acestora.

Atat solutiile cat si tehnologiile promovate si oferite clientilor, cat si serviciile conexe pe care Lumenix le ofera acestora sustin esenta brandului si                tehnologii inteligente de iluminat cu LED.

Prin produsele oferite dorim sa punem la dispozitia clientilor o alternativa economica si durabila in domeniul iluminatului. Toate acestea deoarece am crescut impreuna cu piata solutiilor de iluminat si am ramas la fel de dedicati nevoilor clientilor nostri.

De-a lungul timpului am ascultat, am invatat, ne-am optimizat activitatile si am dezvoltat relatii de parteneriat durabile. Acestea, dublate de inclinatia catre lucrul bine facut si de politica usilor deschise, ne permit sa fructificam mai bine oportunitatile si sa ne urmam pasiunea si aspiratiile.

Rezultatul va fi o relatie mai apropiata de clientii nostri, fundamentat pe relatia directa cu acestia si transformat intr-o baza reala de respect pentru calitate si durabilitate.

Axello