Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sigma Team Tehnology Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Tabacariei, Nr. 16, Geamana, judet Arges
Pagina web
www.sigma-team.ro

Descrierea firmei

Infiintata in anul 2010, Sigma Team Tehnology este o societate cu capital privat integral romanesc, formata din personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat permanent.

De asemenea suntem un colectiv tanar cu idei constructive aflat in permanenta interactiune si urmarind intotdeauna satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor nostri pe plan profesional, prin lucrarile si serviciile de calitate oferite acestora.

Societatea poate pune la dispozitia clientilor o linie moderna de vopsire in camp electrostatic si sablare.

Printre echipamentele moderne de dotare putem aminti cuptorul de polimerizare (L=8,5 m x l= 2,5 m x H=2,5 m) cu dimensiuni ideale pentru vopsirea electrostatica in cele mai bune conditii, cabina de vopsit in camp elecrostatic cu vopsea pulbere dar si instalatia de sablare cu alice.

Suntem in masura sa oferim solutii complete si metode ideale pentru vopsirea in camp electrostatic, iar lucrarile oferite de noi vor avea cu siguranta calitatea dorita de dumneavoastra.

Punem pe primul loc respectul pentru clienti, si ne straduim mereu sa folosim cele mai bune servicii pentru multumirea lor deplina.

Axello