Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Ses SRL

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Principala, Nr. 253, Coas, judet Maramures
Pagina web
-

Descrierea firmei

Principala activitate a societatii noastre consta in prestari servicii ccoserit. Curatam cosurile de fum in peste 100 de localitati din judetul Maramures. Activitatea este itineranta, cu oferta directa din casa in casa.

De asemenea, am inceput productia de caramizi ecologice format ari250 x 125 x 70.

Societatea este activa, isi desfasorta activitatea, dar promovam si vanzarea ei pentru cei interesati. Firma este cu perspective bune, cu o rata anuala de profit de 30-40% din suma investita!

Daca va intereseaza cumpararea ei, oferim consultanta pentru a putea functiona cu profitul prezentat. Firma nu necesita investitii. Iar pretul de vanzare poate fi recuperat in maxim trei-patru ani, pe langa acoperirea tuturor cheltuielilor generate de activitatea ce o va desfasura, respectiv angajati, dupa care firma care va genera doar profit.

Activitatea se poate extinde si in tara dar si in strainatate. Doar cu 10-15 angajati si cu cheltuieli minime puteti ajunge la o cifra de afaceri de 70-80 mii euro/ an. Mai mult, complementar acestei activitati merge foarte bine activitatea de constructii.

Joburile firmei

Hornari / cosari
Baia-Mare
09-10-2019
Axello