Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Selirom Srl

Angajati
11-50
Adresa
Lt. Nicolae Pascu, Nr. 81, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.selirom.ro; www.cantarul.ro

Descrierea firmei

Selirom este o companie mixta romano-bulgara care are ca principal obiect de activitate productia si comercializarea de solutii de cantarire si etichetare, precum si case de marcat compacte pentru activitati de taximetrie si solutii software pentru retail.

Cantarele proiectate de compania noastra sunt gandite modular pentru o compatibilitate extinsa si au fost testate in cele mai variate conditii, fiind instalate in sute de locatii din intreaga Europa. Portofoliul nostru cuprinde o gama variata de solutii de cantarire, de la cele destinate operatiunilor din retail la cele industriale si pana la platforme pentru autovehicule de 80 de tone. De asemenea, Selirom a implementat cu succes in nenumarate randuri solutii speciale in functie de necesitatile clientilor.

Cantarele noastre pot fi intalnite pretutindeni, in aeroporturi si spitale, in centre de logistica, in retail, in constructii, in industrie si in agricultura.
Un exemplu de succes din portofoliul nostru este un lant de fastfood care utilizeaza un sistem informatic complex, gandit si realizat integral de specialistii nostri.

Axello