Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Wood Fusion AM Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Comuna din Paris, Nr. 34, Targu Jiu, judet Gorj
Pagina web
-

Descrierea firmei

SC Wood Fusion AM SRL produce si comercializeaza (din lemn triplustratificat si lemn masiv): usi de interior si exterior, ferestre, obloane, scari de interior/exterior, balustrade, terase si balcoane.

Wood Fusion AM SRL a luat nastere din dorinta de a duce mai departe mestesugul tamplariei si arta de a realiza obiecte din lemn. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, artistii nostri transmit din tata in fiu, pasiunea pentru folosirea lemnului, in realizarea tamplariei si a elementelor de dulgherie de calitate.

Lemnul este una dintre cele mai vechi resurse naturale folosite de catre omenire si a jucat un rol esential in evolutia acesteia. Este foarte potrivit pentru izolarea termica si rezistent la actiunile agentilor atmosferici, iar datorita texturii, acesta capata o valoare decorativa de neegalat.

Fiecare lucrare realizata are propria poveste, in care se imbina dorinta clientului cu spiritul creativ al artistului.

Fie ca optati pentru usi de interior sau exterior, ferestre, obloane, scari, terase etc, rezultatul final va fi unul de exceptie: calitatea, rezistenta in timp si fiabilitatea, estetica va vor satisface pe deplin.

Materialele ramase in urma realizarii lucrarilor se vor recicla.

Si pentru ca lemnul este un dar primit de la natura, Wood Fusion AM SRL isi propune dezvoltarea de parteneriate durabile cu asociatii ce sustin proiecte de ecologie si plantari de arbori si pomi, in fiecare an.

Joburile firmei Puteti trimite CV-ul si la anunturile de mai jos:

Tamplar universal, cu experienta
Targu Jiu
06-02-2020
Muncitor necalificat, in tamplarie
Targu Jiu
06-02-2020
Axello