Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Turism Covasna Sa

Angajati
51-100
Adresa
Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 1-2, Covasna, judet Covasna
Pagina web
-

Descrierea firmei

SC Turism Covasna SA este una dintre principalele societati de turism balnear din Romania, fiind binecunoscuta eficienta tratamentului balnear cardiovascular prestat in baza proprie de tratament.

Complexul balnear al SC Turism Covasna SA este alcătuit din hotelurile Covasna***, Cerbul*** și Caprioara*** Superior, cu structuri de alimentație publica la categoria 3 stele și bază de tratament proprie. Astfel societatea detine o capacitate de 777 de locuri capacitate de cazare, fiind cel mai mare complex hotelier din stațiunea Covasna, recunoscut pentru serviciile diversificate oferite turiștilor si calitatea tratamentului balnear datorata asezarii centrale, direct pe sursele de gaz mofetic si ape minerale.

Stațiunea Covasna este una dintre cele mai importante stațiuni balneoclimaterice din țară.

Stațiunea Covasna beneficiează de resurse turistice importante numărandu-se printre stațiuni cu caracter unic, datorită bogăţiei sale in resurse naturale care sunt utilizate de caţiva decenii in prevenirea şi tratarea bolilor sistemului cardiovascular.

Varietatea de resurse a apelor minerale, mofetele (emanaţiile de CO2), aerul curat şi peisajul pitoresc dau posibilitate turismului de sănătate.

Societatea Turism Covasna vine in intampinarea Dumneavoastra cu mai multe pachete de oferte speciale pentru o vacanta de vis. Vizitati pagina de Oferte si alegeti-va pachetul care vi se potriveste!

Joburile firmei

Asistent medical balneofizioterapie
Targu Secuiesc, Sfantu Gheorghe, Covasna, Brasov
10-04-2017
Economist marketing cu atributii de vanzare
Targu Secuiesc, Sfantu Gheorghe, Covasna, Brasov
10-04-2017
Administrator hotel
Targu Secuiesc, Sfantu Gheorghe, Covasna, Brasov
10-04-2017
Bucatar
Sfantu Gheorghe, Covasna
14-07-2015
Administrator retea calculatoare
Covasna
14-07-2015
Inspector resurse umane
Covasna
31-03-2015
Administrator retea calculatoare
Covasna
31-03-2015
Inginer constructor
Covasna
24-10-2014
Axello