Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Trivas Grup Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Imparatul Traian, Nr. 21, Braila, judet Braila
Pagina web
www.pitulice.ro

Descrierea firmei

Infiintata inca din 1993, SC Trivas Grup SRL s-a impus rapid pe piata ca furnizor de succes in comertul cu ridicata si cu amanuntul a instalatiilor termice, gaze si sanitare.

Grija pentru confortul clientilor ne-a purtat intraga echipa pe un drum al perfectionarii continue. Prin urmare, TRIVAS GRUP este importator direct al unor branduri apreciate in domeniul sistemelor de instalatii termice, gaze, climatizare si sistemelor de protectie pentru echipamente monofazice.

In anul 2012 am implementat Conter, un brand care se remarca pe piata prin fiabilitatea garantata de componentele de origine japoneza care alcatuiesc produsele din gama.

Succesul de care s-au bucurat produsele Conter ne-a determinat sa facem urmatorul pas. Ramanand fideli principiului calitatii, am intodus pe piata, sub denumirea proprie Calore, instanturi pe GPL si GN si stabilizatoare monofazice cu modul tip releu si servomotor.

Westech a aparut pe piata datorita necesitatii omului de a beneficia de apa calda menajera si, in acelasi timp, de a proteja mediul inconjurator, fara a fi nevoit sa suporte costuri uriase. Un panou solar nepresurizat cu boiler incorporat care poarta eticheta Westech va reprezenta intotdeauna un sistem economic de preparare a apei calde usor de instalat, cu un randament foarte bun, nu va necesita intretinere sau alte batai de cap si, ce este cel mai important, nu va folosi energie electrica, ci doar energia soarelui.

Prin Pitulice.ro va garantam ca sunteti la un click distanta de un stoc impresionant de produse care va vor schimba biroul sau caminul, implicit si viata. Noi nu vrem doar sa facem comert, ci ne dorim sa va imbunatatim viata prin satisfacerea unei nevoi primare - confortul. Designul, calitatea si preturile rezonabile sunt reperele pe care le-am avut in vedere atunci cand am pus bazele acestui magazin online.

Pentru ca ne-am propus sa acoperim cu succes necesitatile clientilor nostri, pe langa importul unor produse termotehnice, electrice si de climatizare exceptionale si comercializarea produselor proprii apreciate atat de retaileri cat si de consumatori, asiguram si servicii adiacente de calitate, precum distributie si montaj. De asemenea, specialistii nostri va vor oferi intotdeauna consultanta si asistenta tehnica in alegerile pe care le veti face.

Stim cat de dificila poate fi gasirea unui instalator bun, care sa execute munca de calitate fara a percepe tarife exorbitante. Prin urmare, am creat un loc virtual unde poate fi gasit cu usurinta personal calificat in domeniul instalatiilor. Profesionisti cu solutii reale vor veni in intampinarea problemelor dumneavoastra si vor realiza cu promptitudine, chiar si in situatii extreme, lucrari de calitate la preturi corecte.

Clientii nostri vor fi intotdeauna beneficiarii unor produse si servicii de calitate. De la consiliere pentru alegerea produsului care sa va satisfaca nevoile, pana la distributie si montaj, specialistii TRIVAS GRUP va vor oferi solutii pentru fiecare solicitare in parte.

Axello