Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Trio Smart Distribution Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Rosiori, Bl. R5, Ap. 14, Arad, judet Arad
Pagina web
www.moregreen.ro

Descrierea firmei

In prezent, SC Trio Smart Distribution SRL, se ocupa cu distributia produselor "Freedom Waterless Car Wash ", care le intalnim pe piata din Romania sub denumirea de "111" (ElevenONE).

ElevenONE a provocat o adevarata revolutie pe piata serviciilor de curatenie din Statele Unite ale Americii, in Europa si de curand si in Romania. Acest procedeu utilizeaza o solutie de ultima generatie, este un concept nou si revolutionar care SPALA, CURATA, LUSTRUIESTE (POLISH) SI PROTEJEAZA, all-in-one, autoturisme, motociclete, camioane, remorci, rulote, skyjet-uri, aeronave sau ambarcatiuni.

Poate fi folosit si in casa la curatarea placilor ceramice, geamurilor, termopanelor, aparatelor electrice si electrocasnice, instrumentelor din inox, plastic, candelabrelor, bibelourilor, ramelor foto, obiectelor din material lemnos vopsite sau lacuite, sau a altor suprafete non-poroase, vopsite, DIN plastic, acryl, sticla, p.v.c., crom, inox etc., FARA SA ZGARIE, FARA SA LASE MIZERIE, 100% ECOLOGIC, FARA UTILIZAREA APEI, acasa, la servici sau oriunde ai ceva de curatat.

DE CE ElevenONE:
Pentru ca e nontoxic, noncoroziv, organic, biodegradabil, antistatic, antibacterial, anti fungicid, neinflamabil, fara derivate sau distilate din petrol, nu matuieste suprafete precum materialele din inox sau sticla pentru ca, contine polimeri speciali, sapun organic, surfactanti, lubrifianti, carnauba wax, agenti protectori la razele ultraviolete si ploile acide.

Cu o utilizare corespunzatoare, solutia indeparteaza murdaria prin emulsificare, lasand in urma o suprafata curata, stralucitoare si protejata.

Axello