Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Sezen Stil Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Sabinelor, 26 b, Constanta, judet Constanta
Pagina web
www.sezenstil.com

Descrierea firmei

Agentia Sezen Stil este o firma de recrutare, selectare si plasare personal pentru servicii de ingrijire copii, ingrijire batrani si menaj.
www.sezenstil.com

JOLIE SALON, este o mica oaza de liniste si relaxare, unde personalul nostru stie sa te faca sa te simti rasfatata, te va ajuta sa-ti redescoperi frumusetea naturala si look-ul care ti se potriveste cel mai bine.Paseste in salonul nostru de infrumusetare din Constanta si o atmosfera calda si reconfortanta te va intampina, iar pentru ca tu sa fii cat mai multumita iti punem la dispozitie o gama larga de servicii de care sa te bucuri in voie: coafura, cosmetica, manichiuar-pedichiura clasica si aplicata¬ si¬ REMODELARE CORPORALA.
www.sezenstil.com/jolie

Agentia are rolul de a intermedia relatia dintre parinti si angajat.

Pachetele de servicii oferite de Agen?ia Sezen Stil sunt astfel concepute incat sa va ofere increderea si garantia ca alegerea facuta raspunde pe deplin dorintelor dvs.

Agentia doreste sa satisfaca cerintele si nevoile familiilor si sa vina in intampinarea lor in procesul anevoios de a gasi pe cineva potrivit pentru copilul sau parintele dumneavoastra.

Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra ca parinti, incercam sa selectam persoane, dupa criterii foarte stricte, dorim sa fim siguri ca va oferim mai multe variante cat mai apropiate de ceea ce va doriti. IMPORTANT!

Persoana pe care noi o putem recomanda pentru copil, batran sau pentru menaj, este o testata si verificata atat psihologic cat si juridic sau medical.

Joburile firmei

Manichiurista, coafeza, cosmeticiana
Constanta
16-04-2010
Reprezentant vanzari
Toate orasele
16-04-2010
Asistent medical BFT
Constanta
06-04-2010
Maseur reflexoterapeut
Constanta
02-02-2010
Axello