Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Sara Krasa Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Aleea Centralei, Nr. 1, Calarasi, judet Calarasi
Pagina web
-

Descrierea firmei

Sara Krasa Srl este o companie care are ca domeniu principal de activitate comert cu ridicata al produselor cosmetice si de parfumerie, intermedieri si comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet cod CAEN 4791.
Societatea este unic distribuitor in Romania al produselor marca VITEX si BIELITA.

Istoria intreprinderilor cosmetice VITEX si BIELITA a inceput in noiembrie 1989 cand a fost demarat un parteneriat intre firma italiana Bielita si o firma din Republica Belarus. Partea italiana a furnizat echipament si a transferat formule pentru mai multe produse cosmetic iar partea belarusa a contribuit cu personal si facilitatile de productie.

Anul 1990 Intrarea pe piata a primelor 6 produse cosmetice de ingrijire a parului sub numele de marca
Bielita.

Anul 1992 "BELITA" extinde gama de produse cosmetic cu produse pentru ingrijirea corpului.

Anul 1995 Au fost fabricate primele produse sub marca "VITEX" - vopsea de par Flora.

Anul 1999 A fost infiintat Centrul stiintific si de coordonare "BELITA - VITEX".

Crearea centrului a permis intreprinderilor sa devina primii si singurii dezvoltatori ai propriilor formule cosmetice din Republica Belarus.

Astazi Vitex si Bielita sunt lideri recunoscuti in fabricarea produselor cosmetice, inclusiv game profesionale pentru saloane de coafura si de infrumusetare, produse chimice de uz casnic, etc.

Conformitatea produselor cu toate standardele tehnice si legislative existente, siguranta acestora pentru consumatori este confirmata de numeroasele teste medicale si de laborator efectuate.

Intreprinderile au trecut cu succes certificarea pentru respectarea cerintelor STB ISO 9001-2009, privind cerintele internationale pentru sistemele de management al calitatii.

Sistemul de management de mediu este de asemenea implementat, face parte din complexul de administrare economica si administrativa a intreprinderilor si respecta standardele internationale ISO 14001-2005..

Joburile firmei

Reprezentant vanzari
Toate orasele
11-01-2018
Axello