Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Pro Business Solutions S.r.l.

Angajati
5-10
Adresa
Inr. Drumul Taberei nr 6, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Pro Business Solutions, companie specializata in managementul creantelor, asigura clientilor sai cel mai rapid si eficent sistem de recuperare a debitelor/creantelor┬ ┬ cu acoperire in toata tara.

Profesionalismul, experienta si flexibilitatea de care dispunem ne permit sa dezvoltam o gama larga de solutii integrate pentru managementul si recuperarea creantelor, destinate tuturor tipurilor de companii, atat la nivel national cat si international.

Avem ca obiectiv determinarea debitorului sa plateasca sumele restante cu dob├ónzile, major─ârile ┼či penalit─â┼úile aferente ┼či permanenta monitorizare a ├«ndeplinirii obliga┼úiilor de plat─â.

Procedura de recuperare a creantelor implica o faza extra-judiciara, amiabila, si o faza judiciara, asigurata prin parteneriatele incheiate cu numeroase cabinete de avocatura din intreaga tara.

Adoptam o politica de pret bazata pe comisioane de succes, percepute ca procent din suma efectiv recuperata.

Fondata de profesionisti in domeniul juridic, scopul sau fiind acela de a veni in sprijinul tuturor celor care necesita un sfat juridic prompt si competent, Pro Business Solutions ofera clientilor sai, persoane fizice si juridice, romane si straine, asistenta si consultanta juridica si in urmatoarele domenii:

- infiintari si modificari societati comerciale
- intocmire de contracte
- asistenta la negocieri
- consultanta si asistenta in afaceri
- asistenta logistica
- informatii complete despre persoane fizice/juridice
- inregistrari O.S.I.M.
- servicii de consultanta pentru cetatenii straini
- reprezentare in fata tuturor instantelor de judecata, autoritatilor si institutiilor publice etc.

Axello