Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Ne & Ro Invest Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Mintiului, Nr. 64 A, Gherla, judet Cluj
Pagina web
www.neroinvest.ro, www.holograma.neroinvest.ro

Descrierea firmei

Prima activitate: Suntem unii dintre cei mai importanti furnizori de holograme din Romania. Realizam holograme, etichete holografice, marcaje holografice, sigilii holografice autocolante, sau prin aplicare la cald.

Alte produse de securitate pe care le putem furniza sunt mansoane cu holograme pt securizarea recipientelor, capace holografice pentru sigilarea sticlelor sau cutiilor de medicamente, etichete cu holograme, amabalaje cu holograme din vinil, autodestructibile, folii autoadezive de protectie pentru carduri, legitimatii. Hologramele contin elemente de securitate care nu pot fi reproduse, fiind total sau partial destructibile.

Firma noastra ofera, de asemenea, o gama larga de elemente de securitate, care pot fi incluse in diverse tehnologii, cum ar fi: holograme 2D\3D, holograme 3D, holograme Dot-Matrix, E-Beam si alte combinatii, cum ar fi holograme inseriate, printate sau gravate cu diverse texte, serii si sigle de companii, etc.

Site web: www.holograma.neroinvest.ro

A doua activitate: Suntem producatori de elemente decorative interioare si exterioare, cum ar fi: statui, statuete, busturi, fantani arteziene, ghivece, jardiniere, mobilier de gradina, pitici de gradina, coloane, vase ornamentale si obiecte decorative. Avem o gama foarte larga si variata de produse, producand peste 400 de modele.

Pe langa aceste produse firma NE&RO INVEST va ofera solutii pentru realizarea, dupa poza, a unei statui in marime naturala, supradimensionata sau subdimensionata, busturi si statuete din diferite materiale: ciment marmorat, ipsos, bronz, praf de marmura, praf de piatra, in diverse nuante, patine si dimensiuni. Pentru mai multe detalii dati click aici.

Tot la comanda putem executa tablouri pe panza in ulei, portrete, peisaje, reproduceri, icoane pe lemn, patinate, imbracate in foita de aur, orice marime, pictura iconostase.

Site web: www.neroinvest.ro

Joburile firmei

Vanzatori ambulanti
Toate orasele
22-04-2019
Axello