Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc N-Trance Media Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Strada Toamnei, Nr. 125, sector 2, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

N-Trance Media este o agentie de publicitate specializata in organizari de evenimente oferind solutii integrate de tip BTL.

Eforturile companiei noastre in domeniul implementarii de proiecte BTL si inchirierii de echipamente au fost rasplatite prin parteneriate puternice cu importante nume din Romania.

Detinem functiile si competentele unei agentii capabile sa furnizeze servicii complete in organizarea evenimentului dorit. Suntem competenti deoarece ne asumam doar proiectele pe care stim ca le putem realiza. Ne place sa lucram in cadrul proiectelor pentru care am fost alesi datorita priceperii noastre.

Ne angajam sa muncim mult pentru a obtine cele mai inalte standarde de calitate si servicii , ce implica creativitate, multe resurse si implicare.

Plecand de la un plan foarte bine stabilit, noi lucram strans cu cerintele dumneavoastra si bugetul de care dispuneti.

Logistica complexa, timpul de care dispunem si multa atentie la multitudinea de detalii sunt provocari de creatie ce merita o abordare individuala.

Locatia aleasa pentru un eveniment, decorul, oamenii invitati, si programul artistic sunt elemente esentiale in transformarea unui eveniment intr-o experienta.

Asadar, este necesar ca pentru fiecare proiect sa combinam mai multe tipuri de instrumente de comunicare, specifice unor canale diferite pentru diversele evenimente (lansari de produse, petreceri corporate / private, conferinte, work-shop-uri, congrese, team-building-uri).

Joburile firmei

DJ / Tehnician sunet / Editor imagine
Bucuresti
28-06-2016
Administrator site
Bucuresti, Toate orasele
28-04-2016
Axello