Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Mediafag Srl

Angajati
11-50
Adresa
Libertatii nr 9, Fagaras, judet Brasov
Pagina web
-

Descrierea firmei

Vă prezentăm mai jos date despre grupul nostru de presă pentru ca dumneavoastră să vă faceţi o imagine despre liderul de piaţă în media din Făgăraş (o spun sondajele !) prin care puteţi transmite informaţia tuturor clienţilor.

Aria de acoperire a televiziunii şi de distribuţie a ziarului, face ca informaţia să ajungă, prin intermediul grupului nostru de presă, în tot judeţul Braşov!

Afilierea cu grupul Intact (Antena 1 şi Antena 3 Bucureşti) ne dă posibilitatea să difuzăm publicitate în principalele oraşe din România (cu excepţia Bucureşti !) la ore de maximă audienta.

Săptămânalul “Bună Ziua Făgăraş” în tipar din 1996 – într-un tiraj de 3.000 de exemplare, distribuit în cele 38    de localităţi din toată Ţara Făgăraşului, oferă în 20 de pagini, informaţii de pe parcursul unei întregi săptămâni: politic, economic, realitate, magazin, sport, publicitate etc.
www.bzf.ro

Făgăraş Televiziune – Ftv - funcţionează fără întrerupere din 1998 şi se vede în toate localităţile din Ţara Făgăraşului, în Braşov şi în principalele oraşe din Judeţul Braşov, în Covasna şi Sibiu completând tot ceea ce s-a spus şi s-a scris despre această zonă. www.tvfagaras.ro

Programele Ftv - retransmisie Antena 1- se emite în eter pe canalul 45 bandă UIF şi prin reţelele de televiziune prin cablu în 56 de localităţi din jud Braşov şi 11 localităţi din jud Sibiu.

Programele Ftv - retransmisie Antena 3 – se emite în eter pe canal 28 bandă UIF şi prin reţelele de televiziune prin cablu în 20 de localităţi din zona Ţării Făgăraşului.

Programele Ftv - retransmisie MIX 2 TV- se emite prin reţelele de televiziune prin cablu în 72 de localităţi din jud. Braşov şi 10 localităţi din jud. Covasna.

Joburile firmei

Contabil
Fagaras
18-03-2008
Agent vanzari publicitate
Fagaras
21-01-2008
Reprezentant vanzari
Brasov, Fagaras
28-12-2007
Axello