Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Marico Provider Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Livezilor, Nr. 19, Bl. K, Sc. 3, Et. 2, Ap. 27, Pantelimon, judet Ilfov
Pagina web
http://www.vidanjserv.ro

Descrierea firmei

vidanja. societate cu raspundere limitata, avand ca obiect principal de activitate <vidanjarea apelor uzate> servicii de vidanjare, desfundare canal, decolmatare si curatare retele canalizare.

Oferim pentru persoanele fizice si juridice urmatoarele servicii: vidanjare a apelor reziduale, vidanjare grasimi, servicii de vidanjare ecologica, desfundari canalizari cu instalatie de inalta presiune, spalari piscine, stropire spatii verzi, decolmatare, curatare, transbordare.

Personalul firmei este format din oameni cu experienta anterioara in domeniu, fapt ce atrage de la sine seriozitatea si garantarea serviciilor noastre in ceea ce priveste calitatea si termenele de executie.
Clientii nostrii beneficiaza de o oferta de preturi si conditii de plata avantajoase.

Oferim posibilitatea incheierii de contracte. MARICO PROVIDER vidanjare, desfundare cu inalta presiune, prespalari, intretineri canalizari, spalari piscine, stropirea spatiilor verzi, denisipare, decolmatare, transbordare. Serviciile oferite sunt la preturi accesibile. Serviciul nostru de vidanjare este disponibil in toata tara.

Desfasurarea oricarei activitati de vidanjare si deversare a apelor reziduale se face in deplina conformitate cu toate normele legislative si autorizatiile in vigoare. Prestam servicii de vidanjare, fose septice, separatoare grasimi, decolmatare, denisipari.

Desfundari conducte si canalizari cu inalta presiune
Spalari piscine, curatiri si intretinere canalizari, stropiri spatii verzi.

Joburile firmei

Axello