Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Kreativity Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Parangului, Nr. 41/35, Targu Mures, judet Mures
Pagina web
www.kreativity.ro

Descrierea firmei

VIZIUNEA noastra
Dezvoltam si comercializam materiale educationale cu o valoare educativa ridicata recunoscute de expertii internationali.    Dezvoltam abilitatile motorice, cognitive si sociale a copiilor prin joaca si miscare. Prin joaca si miscare se dezvolta cel mai bine copilul.

Pe langa materialele educationale oferim sprijin si training pedagogilor, specialistilor si distribuitorilor nostri. Credem in educare si colaborare.

Pana la urma dezvoltarea nu se face de unul singur: trebuie sa crestem impreuna, sa crestem impreuna cu KREATIVITY. Credem in parteneriat si in impartasirea pasiunii noatre comune: dezvoltarea copiilor.

FILOZOFIA noastra
Invata prin miscare - copilul active dezvolta abilitasile motrice, ceea ce intareste abilitasile cognitive si sociale si copilul poate sa aiba o incredere in sine sanatoasa contruita prin joaca si miscare. Combinarea jocului cu miscarea motiveza pe copil sa invete.

VALORILE noastre
Familie si traditie
Experienta de 8 ani
Afacerea noastra este o afacere de familie - comercializam material educative de inalta calitate pentru copii. Continuam sa alegem material educative de valoare educativa ridicata, asiguran clientilor nostrii o selectie de cea mai buna calitate.
CALITATEA noastra
Calitatea are radacinile in cunostinte
Calitatea este mult mai mult decat a utiliza cele mai bune material. Din acest motiv lucram cu educatoare, invatatoare, specialisti in dezvoltarea copiilor, designer, ingineri - in acest fel putem fi siguri ca designul, functionalitatea si conceptul de valoare educativa ridicata puteti regasi in fiecare material educative comercializat de noi. Produsele noastre sunt rezistente, durabile si sustenabile.


ISTORIA noastra
Afacerea noastra a luat nastere din dragostea noastra pentru copii in anul 2007, cand baiatul nostru cel mai mare a inceput gradinita. Eram interesati de faptul: Ce fac educatoarele cu copiii? In urma discutiilor am inceput sa facem rost de materiale educative valoroase cu care sa sprijinim activitatea educatoarelor. Si am inceput sa crestem. Aceasi situatie am trait si cu urmatoarele doi copii. Cu timpul am crescut atat de mult incat am reusit sa rezolvam cerintele mai multori educatoare si gradinite. Astfel s-a implinit un vis de al nostru.

Axello