Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Imoest Expert Srl

Angajati
5-10
Adresa
Bacau, Bacau, judet Bacau
Pagina web
-

Descrierea firmei

RE/MAX este compania americana nr.1 pe piata imobiliara din intreaga lume, cu un numar de peste 7000 de birouri deschise in intreaga lume.

Sistemul RE/MAX este cel mai complex sistem informatic, global, imobiliar, de cereri si oferte exclusive, de referinte locale-nationale-internationale, de locare - relocare, rezidentiale si comerciale etc...

Sistemul de listare pe internet, in reteaua internationala RE/MAX aduna si uneste cereri si oferte exclusive din intreaga lume (67 de tari), oferte care pot fi accesate simultan in peste 40 de limbi diferite. RE/MAX a stabilit noi standarde in domeniul imobiliar, gestionand cele mai noi tehnologii informatice, strategii de vanzare, inovatii de marketing si afaceri. Acestea determina ca partenerii RE/MAX sa realizeze cele mai multe tranzactii din industria imobiliara.

"Networking" - lucrul intr-o retea mondiala de agentii imobiliare care isi genereaza reciproc clienti, impreuna cu sistemul de referinte si cu cel de matching, implemente de RE/MAX pe plan mondial au creat cea mai eficienta retea de agentii imobiliare independente care coopereaza intr-un parteneriat perfect.

Joburile firmei

Broker Imobiliar
Bacau
06-04-2010
Axello