Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Hungaro Srl

Angajati
5-10
Adresa
Bd. Bucuresti, in incinta UNIPLAST, Focsani, judet Vrancea
Pagina web
www.hungaroinstalatii.ro

Descrierea firmei

Hungaro Instalatii este un concept apărut în anul 2004 pe baza fuziunii dintre două societăţi: REFLEX PRODCON şi H.UNG.A.RO.

Firma REFLEX fondată în anul 1994 are o vastă experienţă în domeniul construcţiilor civile şi a celor industriale.

Datorită îmbinării perfecte dintre experienţa personalului, profesionalism şi a plăcerii de a găsi cele mai bune soluţii pentru clienţii săi, firma REFLEX şi-a câştigat un loc foarte important pe piaţa instalatiilor din Vrancea.

Firma H.UNG.A.RO. fondată în anul 2002 realizează intermedierea între clienţi şi partenerul său REHAU Polymer. Colaborarea dintre H.UNG.A.RO şi firma REHAU a început în anul 2003 şi prevede faptul că firma H.UNG.A.RO este Partener REHAU pentru zona Vrancea.
Alăturarea celor două societăţi REFLEX şi H.UNG.A.RO a apărut din necesitatea existenţei pe piaţă a unei firme care să poată asigura Pachetul complet pentru construcţii .

Ca portofoliu ne putem lauda cu peste 10.000 mp de incalzire in pardoseala realizati pana la data de azi. Am realizat sistemele de incalzire la un numar mare de case particulare, hoteluri si pentru doua Show-room-uri in Focsani, Toyota si Hyundai.

HUNGARO INSTALAŢII vă oferă:

• vânzare, consultanţă, proiectare, design prin societatea ;
• montaj, asistenţă tehnică, execuţie, management de proiect prin firma.

Pe piaţa din Moldova HUNGARO INSTALAŢII obţine rezultate maxime şi de cea mai bună calitate şi în acelaşi timp uşurează munca clientului oferind toate produsele şi serveciile pe care acesta le doreşte.

Axello