Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Green Pet Prod Srl

Angajati
11-50
Adresa
Sos. Andronache Nr.203, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

S.C. Green PET Prod SRL a fost infiintata in anul 2004, iar pe parcursul acestui an a desfasurat activitati de investitii un domeniul reciclarii deseurilor de mase plastice - butelii PET post consum, prin achizitionarea unei linii tehnologice moderne de procesare a acestora in fulgi de PET si a utilajelor necesare desfasurarii activitatii sale principale.

Pe durata anului 2005, tot in cadrul acestui proiect, in numai 10 luni au fost reciclate si valorificate aproximativ 1.350.000  Kg deseuri PET postconsum, iar pe durata anului 2006 au fost reciclate si valorificate aproximativ 1.480.000 Kg deseuri PET postconsum.  

S.C. Green Pet Prod SRL, avand ca obiect principal de activitate reciclarea deseurilor de mase plastice butelii PET-uri post consum, realizeaza atat prin forte proprii, actiuni de colectare a deseurilor din PET  (de la persoanele juridice si fizice) cat si prin terti.

Prin colaborarea contractuala pe care o desfasoara  si cu alte firme de profil (firmele de salubrizare) se reuseste o colectare masiva a acestor deseuri. Serviciile oferite de Societatea noastra nu se rezuma numai la colectare ci si la procesarea acestor deseuri, care supuse unui proces tehnologic complex se transforma in fulgi curati de PET, ce reprezinta materie prima pentru alte industrii (textila, auto, etc.).

Serviciul major realizat de SC Green Pet Prod SRL se reflecta in scaderea considerabila a deseurilor fabricate din PET, deseuri ce nu sunt biodegradabile.

Joburile firmei

Muncitori necalificati
Bucuresti
25-01-2008
Sofer
Bucuresti
25-01-2008
Asistent manager
Bucuresti
30-07-2007
Axello