Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Exponential Consult Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Victoriei, Nr. 150, Targu Jiu, judet Gorj
Pagina web
www.bucatariiunice.ro

Descrierea firmei

Ati facut vreodata o analiza a timpului pe care reusiti sa-l petreceti acasa? V-ati gandit unde va place si obisnuiti sa stati cu familia ori cu prietenii? Probabil ca nu. Noi toti suntem prea grabiti ca sa urmarim lucrurile placute din viata noastra. Tocmai din aceasta cauza, atunci cand am inceput acesta activitate, noi ne-am intrebat si am gasit si raspunsul: "in bucatarie".

Bucataria, pe care foarte multi dintre noi o denumim ca fiind "inima locuintei" noastre doarece aici ne petrecem cel mai mult timp impreuna cu familia.

"Bucatarii Unice" s-a nascut in 2010 din dorinta de a crea pentru clientii nostri acest spatiu unic fara de care nici o locuinta nu poate fi numita "acasa".

Ceea ce a inceput ca "laborator al gospodinelor", folosit exclusiv pentru gatiti si curatat, a devenit acum "inima locuintei", combinand munca cu placerea, gatitul cu buna dispozitie, estetica cu functionalitatea.

Un spatiu, in care nu intram doar pentru a ne potoli foamea, ci locul in care putem deveni, fie si numai in weekend-uri, "the chief of the house"-maestrul bucatar.

Acesta are puterea de a transforma, printr-o adevarata vrajitorie, continutul banal al unei sacose cu alimente, intr-o reala opera de arta.

Joburile firmei

Tehnolog atelier mobila
Targu Jiu
30-04-2018
Consilier vanzari teren
Targu Jiu
05-03-2018
Operator atelier mobila
Targu Jiu
05-03-2018
Axello