Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Esop Consulting Srl

Angajati
11-50
Adresa
Sema Parc, Splaiul Independentei Nr. 319, cladirea Courtyard #1, Corp B, Parter, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.esop.eo

Descrierea firmei

Cu o experienta de 8 ani pe piata imobiliara romaneasca ESOP Consulting este prima companie ce si-a dovedit interesul pentru IMM-uri, dezvoltand in acest sens numeroase studii de piata si infiintand un departament dedicat.

Intemeiata pe o gandire vizionara si un comportament pro-activ, agentia se diferentiaza de concurenta prin aceea ca este un jucator de echipa onest ce tine seama in primul rand de nevoile clientilor sai.

Ariile noastre de expertiza se concentreaza asupra segmentelor de birouri (oferind servicii atat pentru intreprinderile mici si mijlocii cat si pentru companiile multinationale), inchirieri rezidentiale si vanzari rezidentiale, reusind sa stabilim relatii trainice cu toti colaboratorii nostri, bazate pe incredere, sinceritate si respect reciproc.

“Noi vedem intotdeauna omul din spatele unei tranzactii si ne dorim sa gasim cea mai buna abordare pentru ca acesta sa plece multumit si convins ca suntem capabili sa-i oferim servicii de valoare si promisiuni care devin realitate.”

Cine este ESOP?
...este un jucator de ECHIPA. Cu oameni:

Tineri
...entuziasti, profesionisti, motivati. Ne conturam fiecare actiune intr-un mod cat mai creativ. Nu trasam limite in a gandi, nici in a implementa.

Competitivi
Respectam piata, si actorii sai. Insa cel mai important competitor suntem noi insine. Dezvoltarea este o preocupare continua. In fiecare zi trebuie sa construim ceva nou, ceva mai bun.

Informati
Traim in era informatiei. Dinamica sa contureaza lumea, ? in special lumea afacerilor. Observam continuu, interpretam si invatam. Urmarim atent piata si tendintele sale. Scopul nostru final este furnizarea catre partenerii nostri a celor mai eficiente solutii imobiliare.

Flexibili
Suntem deschisi ideilor noi si metodelor neconventionale care contribuie la succesul serviciilor noastre. Si le cream! Cu o mobilitate mare in cadrul pietei si un dezvoltat simt practic, adaptam serviciile proprii intr-un mod cat mai adecvat cerintelor fiecarui client.

Joburile firmei

Consultant imobliar vanzari rezidentiale
Bucuresti
30-10-2009
Consultant imobiliar
Bucuresti
26-06-2009
Consultant imobiliar
Bucuresti
24-02-2009
Administrator IT
Bucuresti
22-01-2009
Secretara
Bucuresti
26-11-2008
Axello