Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Enelco Industry Srl

Angajati
5-10
Adresa
Calea Vitan Nr. 289, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.canapele.ro

Descrierea firmei

Suntem o companie producatoare de mobila tapitata, fondata in 2001. Compania a acumulat in aceasta perioada o experienta considerabila in sfera productiei si a satisfacerii nevoilor clientilor.

Fabrica de productie se afla in Giurgiu si are o suprafata totala de 8000 mp, fiind una dintre cele mai mari din Romania. Cum suntem o companie moderna si in permanenta dezvoltare, dorim sa facem fata oricarei provocari. Muncim din greu sa ne imbunatatim permanent activitatea.

Avem o retea de distributie la nivel national, atat prin magazinele proprii, cat si prin parteneri. Adresa fabricii: Jud. Giurgiu, Sos. Bucuresti Km.5
Prelucrare si Materiale

Prin produsele noastre oferim posibilitatea clientilor sa aleaga dintr-o gama larga, de la clasic la modern, combinand la alegere materialele pentru a oferi un confort si o eleganta deosebita fiecarei case.

Oferim canapele, canapele extensibile, fotolii, canapele de colt, canapele de birou si paturi. Din experienta si activitatea noastra ne-am castigat abilitatea sa creem permanent produse si modele noi, fiind unici prin creatiile noastre.

Produsele noastre sunt facute din materiale de cea mai buna calitate, pentru a oferi rezistenta si durabilitate.

Structurile sunt facute din lemn de fag, bine uscat, iar confortul este dat de combinarea plaselor de arcuri mini bonnell, a arcurilor sinusoidale si a poliuretanului de inalta densitate si elasticitate. Stofele sunt cu grija alese si testate sa reziste si la solicitari intense. Toate acestea confera functionalitate si confort deplin pe toata durata folosirii produselor.

Imbinam cu succes metodele moderne de productie cu valorile traditionale, dobandite de-a lungul experientei noastre. Investim in resursa umana si in dezvoltarea ei, fiind constienti ca nici un utilaj nu poate inlocui un om, iar daca vrei sa dai suflet unui produs aceasta se face doar prin pasiune.

Ne mandrim cu unii dintre cei mai buni tamplari, croitori, cusatori, tapiteri, care reusesc sa dea viata produselor si sa le ofere eleganta.Un grup creativ si calificat de ingineri, cu o experienta considerabila, supervizeaza toata activitatea companiei. Ei urmaresc designul, prezentarea si perfecta executie a fiecarui produs in parte. Scopul nostru este sa livram catre dumneavoastra produsele Euromobila cat mai repede, pentru a va bucura de confortul si eleganta lor acasa.
Inspiratie

Ne dorim ca produsele noastre sa fie o sursa de inspiratie. Stim cat de important este sa-ti exprimi nevoile si emotiile, de aceea va oferim posibilitatea sa va creati propriul spatiu de vis, unde sa va simtiti relaxati.

Ne dorim ca produsele noastre sa va asigure impresii noi si de neuitat. Combinam eleganta si simplitatea canapelelor pentru confortul de fiecare zi. Avand produse originale, cu forme interesante, acestea se potrivesc cu orice interior, conferind un design placut si unic spatiului de locuit.

Joburile firmei

Consilier vanzari
Bucuresti
13-08-2019
Vanzator - proiectant mobilier
Bucuresti
12-07-2019
Vanzatoare
Bucuresti
03-04-2016
Vanzatoare
Bucuresti
03-04-2016
Vanzatoare
Bucuresti
03-04-2016
Vanzatoare
Bucuresti
03-04-2016
Axello