Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc City Park Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Bucovina, Nr. 1 bis, Bl. L10A, Et. 2, Ap. 28, Sector 3, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.cityparkurban.com

Descrierea firmei

Firma SC City Park SRL a fost infiintata in anul 2015 ca Societate Comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc, oferind si completand treptat o gama de produse si servicii in domeniul amenajarilor urbane, locurilor de joaca pentru copii, terenurilor de sport si agrement.

Cu un model de afacere bazat pe inovare, dinamism si flexibilitate, ce acopera cerintele tuturor clientilor, City Park se afla intr-un continuu proces de dezvoltare a proiectelor.

Datorita experientei acumulate, produsele comercializate de City Park (mobilier urban, echipamente sportive si ansambluri de joaca) urmaresc sa reflecte un ideal al calitatii, utilitatii cat si al sustenabilitatii.

City Park faciliteaza amenajarea unor spatii arhitecturale urbane si a unor locuri de joaca ce deservesc scopurilor pentru care au fost proiectate dar respecta spiritul spatiului si al comunitatii in care au fost amplasate.

Viziunea noastra pune accent pe livrarea unor produse de o calitate superioara care sa ofere un raport calitate/pret foarte bun.

Clientii si partenerii City Park sunt foarte diversi: de la persoane fizice, firme de profil, municipalitati, consilii locale, primarii municipale, orasenesti si comunale, licee, scoli generale, gradinite, la firme de gospodarie urbana, companii de lucrari peisagistice, dezvoltatori imobiliari si urbani, cat si persoane interesate de amenajari exterioare.

Axello