Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Chemoil Impex Srl

Angajati
11-50
Adresa
aleea capidava nr.9-11 sectro 2, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Societatea comerciala Chemoil Impex SRL, infiintata in anul 1991, acumulueaza un deceniu de experienta in domeniul echipamentelor pentru depozitarea, procesarea si distributia produselor petroliere.

Activitatea firmei vizeaza in principal gospodariile de carburanti, depozitele de produse petroliere, rafinariile, rampele de incarcare-descarcare produse petroliere si statiile de distributie carburanti

Avand in vedere concurenta in continua crestere, firma s-a orientat la selectarea tehnologiilor si echipamentelor cele mai moderne importate de la firme de top din Germania, Italia, Austria, Anglia, Elvetia si Franta.

Cum aceste echipamente sunt utilizate in procese cu pericol de explozie si in tranzactii directe cu consumatorii, a fost necesara omologarea acestora din punct de vedere metrologic (BRML), antiex (INSEMEX), presiune (ISCIR) si fiscal (MINISTERUL DE FINANTE).

Firma SC Chemoil Impex SRL si-a completat si dezvoltat continuu, in timpul acestui deceniu, profilul cu noi activitati: inginerie, proiectare, instalare, procurement si service.

Pentru asigurarea unei activitati de service caracterizata prin promptitudine si profesionalism, s-au format echipe de service in toata tara, constituite din specialisti scolarizati in strainatate la nivelul celor mai recente exigente.

Joburile firmei

Inginer suport IT
Bucuresti
19-01-2018
Lacatus mecanic
Bacau
19-01-2018
Inginer coordonare
Bucuresti
19-01-2018
Electrician automatist
Bucuresti
19-01-2018
Tehnician service
Bucuresti
19-01-2018
Economist contabil
Bucuresti
27-05-2015
Secretara
Bucuresti
17-11-2008
Axello