Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Carla Sante Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Doamna Stanca, Nr. 17B, Sibiu, judet Sibiu
Pagina web
https://www.facebook.com/CarlaSanteSibiu/

Descrierea firmei

Despre terapia la Carla Sante:

Terapia cu pietre din ceramica de Turmaniu  (roca vulcanica, germaniu, turmalina, mineral elvan) este una dintre cele mai noi metode terapeutice din Romania, este simpla si placuta si aduce numeroase beneficii asupra sanatatii, in special in privinta tratarii / eliminarii durerilor de spate (provenite fie din afectiuni ale coloanei vertebrale, fie din sistemul muscular).

Ceramica de Turmaniu se incalzeste pana la 70 de grade Celsius si emana raze infrarosu si camp magnetic care combinate cu masajul sunt extrem de benefice.

Acest termo-masaj terapeutic are efecte foarte bune si asupra psihicului. El induce o stare de relaxare profunda, combate insomnia, reduce stresul. Conform medicilor chinezi, folosita regulat, aceasta terapie poate preveni si trata bolile cronice, crescand astfel speranta de viata.

Sedinta de masaj terapeutic pe pat dureaza 50 minute si include intinderea mecanica si reasezarea coloanei vertebrale in pozitia fiziologica printr-un sistem ingenios, ceea ce in timp poate duce la alinierea si spatierea usoara a vertebrelor.

Porneste circulatia sangvina si limfatica, relaxeaza muschii si tendoanele din jurul coloanei, eliberand presiunea din coloana si deblocand radacinile nervoase, ceea ce duce la ameliorarea sau eliminarea durerilor de spate provocate de diverse afectiuni ale coloanei vertebrale sau de sistemul muscular.

O sedinta include:
50 de minute pe patul de termo-masaj
10 minute pe salteaua din CT
12minute program de reflexoterapie pe Bioheart (la cald si rece)

Va asteptam cu caldura!
Programari la tel. 0799996054

Axello