Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Cargoart Solutions Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Livezeni, Nr. 39, Targu-mures, judet Mures
Pagina web
www.cargoart.ro

Descrierea firmei

Sc Cargoart Solutions Srl are ca obiect principal de activitate comercializarea produselor de ambalare, si a altor produse destinate nevoilor afacerii tale.

Activitatea firmei noastre a cunoscut o dezvoltare continua inca de la infiintare, numarul clientilor si colaboratorilor fiind in continua expansiune.

Permanent, politica firmei a fost orientata catre identificarea si satisfacerea nevoilor clientilor sai printr-un proces continuu de largire a gamelor de produse oferite, la un raport pret-calitate cat mai competitiv.

In viitor ne propunem extinderea portofoliului de clienti, pe piata interna, dezvoltarea produselor si serviciilor la nivelul standardelor cerute de piata, astfel incat in urmatorii ani compania noastra sa se regaseasca intr-o pozitie de leader pe segmentul furnizorilor de solutii complete de ambalare.

Raportul pret/calitate cel mai competitiv din piata, adaptarea continua la cerintele si necesitatile clientilor, sunt doar o parte dintre atuurile companiei Cargoart Solutions, care ne recomanda.

Axello