Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sc Auto Wizz Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Bd. Expozitiei, nr. 1(K), sect. 1, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.autowizz.ro

Descrierea firmei

Magazinul online de piese auto www.autowizz.ro ofera spre vanzare piese auto de origine, piese auto aftermarket, precum si produse auto universale intr-o gama diversificata, de la mai multi producatori consacrati si recunoscuti international. Avem un portofoliu complet, de peste 2 milioane de piese si accesorii auto pentru orice tip de masina la cele mai mici preturi.

Produsele cumparate prin intermediul www.autowizz.ro sunt noi, in ambalajele originale de la producatori, fiind insotite de factura, bon fiscal si certificate de garantie.

Prin intermediul platformei online www.autowizz.ro veti gasi rapid si usor piesele de schimb necesare pentru orice producator de autoturisme, cum ar fi Dacia, Ford, Opel, Mercedes-Benz, VW, Audi, Seat, Skoda, BMW, Toyota, Mazda, Citroen, Peugeot, Renault, Honda, Hyundai, Fiat¬ ¬ ¬ ¬ sau alte bine-cunoscute marci de automobile.

Achizitia online a unei piese auto prin platforma noastra va va ajuta sa economisiti timp, sa alegeti mereu cel mai bun raport calitate/pret si sa comandati produsul corect pentru masina dumneavoastra.

De ce sa cumperi de la autowizz.ro ?
-Oferim o gama completa si variata de piese auto pentru toate tipurile de masini
-Toate produsele noastre beneficiaza de garantia data de catre producator
-Consultanta auto de specialitate oferita de personalul autowizz.ro

Livrare prin curier in 24h sau in aceeasi zi, prin ridicare de la sediul nostru din Bd, Expozitiei nr. 1(K), sect. 1, Bucuresti.

Posibilitate de returnare a produselor.

Datele personale sunt securizate prin Rapid SSL.

Joburile firmei

Axello