Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

SC Andana Pan SRL

Angajati
11-50
Adresa
Str. Motorului, nr. 7 A, Baia Mare, judet Maramures
Pagina web
www.AndanaPan.ro

Descrierea firmei

SC Andana Pan SRL cu sediul in Baia Mare str. Motorului nr. 7A. inregistrata la registrul comertului cu nr. J24/434/2013, C.U.I. 2204350, atribut fiscal RO, reprezentata prin Pop Gelu Ioan, s-a constituit in anul 1991 dar sub denumirea actuala functioneaza din 1997.09.30.

Activitatea preponderenta a firmei o reprezinta producerea painii si a produselor de patiserie si distributia acestora pe raza judetelor Maramures si Satu Mare.

Mesajul nostru este simplu si foarte clar: "Produse deosebite pentru oameni deosebiti." Odata cu el am incercat sa impunem o anumita personalitate produselor pe care noi le producem, acestea avand un farmec aparte datorat prospetimii si calitatii net superioare cu care ne-am obisnuit clientii sa cumpere intotdeauna: "Franzela Fermecata."

Incepand cu anul 2001, firma Andana Pan incearca sa se impuna pe piata baimareana si printr-un lant de magazine proprii, magazine cunoscute sub numele Tanti DaDa. Numarul acestor magazine este in continua crestere pentru a putea fi cat mai aproape de clientii nostri.

Motto-ul dupa care ne ghidam devine din ce in ce mai popular. Acesta este "Cere si ti se va Da!" pentru ca incercam sa stabilim o relatie de comunicare deplina intre Tanti DaDa si clienti. Acordam o foarte mare importanta celor 3 categorii de nevoi cu care toti ne confruntam: nevoi vitale, elevate sau de varf.

Magazinul on-line, proaspat deschis, are ca scop emanciparea consumatorilor, deocamdata, aflati pe raza orasului Baia Mare. Acestia au posibilitatea de a-si acoperi majoritatea nevoilor folosind internetul, fara a implica eforturi financiare suplimentare majore, fara a parasi confortul si profitand la maxim de comoditarea oferita de locuinta.

Avand in vedere toate cerintele extrem de exigente ale Uniunii Europene, au fost facute demersurile pentru a se trece la implementarea sistemului HACCP la nivel de intreprindere. HACCP reprezinta un sistem operant de management al sigurantei alimentare. Astfel vom avea inca o proba esentiala in a demonstra clientilor nostri si organelor de control ca toate potentialele riscuri sunt tinute sub control iar produsele realizate sunt conform tuturor cerintelor in domeniul sigurantei alimentare. Acest sistem nu este implementat din obligatie, ci din preocuparea noastra permanenta privind siguranta consumatorilor, calitatea prodoselor si serviciilor din ce in ce mai diversificate oferite de Andana Pan.

Pretutindeni in lume se vorbeste cu respect despre brutari care prin intermediul muncii lor neobosite produc painea, cel mai important aliment care constituie un simbol pentru noi. In ultimul am incercat si noi sa ajutam la conturarea imaginii si a rolului important pe care brutarul il are in tara noastra, facand mici campanii publicitare pe posturile locale de radio-televiziune si in presa locala. Am participat la manifestari si intalniri specifice iar in ultimii ani am fost nelipsiti la toate targurile si expozitiile destinate sectorului agro-alimentar.

Joburile firmei

Vanzatori in magazin alimentar
Zalau, Sighetul Marmatiei, Baia-Mare
26-11-2017
Axello