Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

SC Agent de asigurare ACH Consulting SRL

Angajati
5-10
Adresa
Bd. Iuliu Maniu, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Allianz-Tiriac este filiala locala a Grupului Allianz,oferind toate tipurile de produse din gama asigurarilor generale ? inclusiv obligatorii -, respectiv de viata, capabile sa acopere intreg spectrul de solicitari venite din partea clientilor locali. Suntem liderul pietei romanesti a asigurarilor si un jucator important pe piata pensiilor private prin intermediul companiei dedicate, Allianz-Tiriac Pensii Private.

Grupul Allianz este unul dintre cei mai importan?i furnizori de servicii financiare la nivel mondial. Cu peste 153.000 de angajati in intreaga lume, Grupul Allianz deserveste peste 75 milioane de client din peste 70 de tari.

Pe fiecare dintre segmentele de activitate pe care opereaza asigurari de bunuri si raspundere, asigurari de viata si de sanatate, operatiuni bancare, respectiv administrarea activelor Allianz Group a capatat recunoasterea internationala pentru profesionalismul si expertiza reprezentantilor sai, pentru siguranta financiara a afacerilor pe care le deruleaza.

OFERTA:

- Veniturile provin din : finantare 500 Eur/luna + supracomisioane de 20% din comisioanele consultatilor financiari din subordine + bonusuri de management lunare, semestriale si anuale+ comis

Joburile firmei

Unit Manager
Bucuresti
15-10-2013
Consultant financiar
Bucuresti
21-10-2011
Unit Manager
Bucuresti
21-10-2011
Axello