Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sattler Romania

Angajati
5-10
Adresa
Str. Anton Bacalbasa, Nr. 13, Timisoara, judet Timis
Pagina web
www.sattler-ag.com

Descrierea firmei

Infiintata in anul 1994, Sattler Romania S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Timisoara, judetul Timis.

Suntem firma fiica a concernului austriac SATTLER.
Compania Sattler Romania S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca folie polyplan pentru materiale publicitare. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Experienta Sattler Romania S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Axello