Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Sabine Decor Shop Srl-d

Angajati
5-10
Adresa
Dr. Taberei, Sector 6, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.sabineshop.ro

Descrierea firmei

Cautati un costum deosebit pentru copilul dumneavoastra?

Sabine Decor Shop va ofera costume pentru serbare si rochite de ocazie in care toate gandurile si visele copiilor devin realitate, intr-o lume de poveste, cu hainute de printese si printi, fulgi de nea, raze de soare, buburuze si albinute, zane si anotimpuri vesele, Alba ca Zapada, Cenusareasa, cu accesorii frumoase, bentite si cordelute, flori prinse in par, create pentru toate gusturile si fanteziile copiilor.

Serbarile copiilor, evenimentele de familie, sau petrecerile de orice fel acum nu mai sunt un efort si o pierdere de timp, Sabinedecor e aproape de gandurile dumneavoastra indeplinind dorintele copiilor.

Creatiile noastre sunt potrivite pentru bebelusi si copii!

La noi simplitatea, stralucirea si eleganta se impletesc cu punctuletele buburuzelor, cu sclipirile lunii, cu frumusetea printeselor, cu caldura razelor de soare si cu veselia spiridusilor.

Niciodata nu a fost mai simplu sa alegeti o imbracaminte pentru momentul magic din viata copilului dumneavoastra.

Noi aducem sclipire de bucurie in ochii copiilor.

Pentru a vedea mai multe modele de costume va rugam sa vizitati saitul nostru www.sabineshop.ro

Firma SabineDecor Shop va pune la dispozitie servicii complete si detaliate pentru organizarea evenimentelor speciale - nunti, botezuri, cununii, baluri, mese festive, petreceri mondene, aniversari si multe altele!

Oferim decoratiuni baloane, arnjamente florale, lumanari cununie, botez buchet miresa, huse scaune, fete de masa, perdea de lumini, muzica, video, foto, cadouri personalizate pentru invitati (marturii), invitatii, toate la cele mai bune preturi.

INCHIRIEREA COSTUMELOR.
In lunile Iunie si Decembrie costumele se elibereaza dimineata si se returneaza seara, in rest perioada de inchiriere este de 24 de ore.

Perioada de inchiriere se poate hotari si impreuna cu clientul in functie de evenimentul pentru care doreste costumul.

Pretul pentru inchiriere este de la 40- 60 lei/costum si garantia returnabila de la 100-150 lei/costum.

Va asteptam!

Axello