Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

S.c.Tarmac S.r.l.

Angajati
101-500
Adresa
Str. Lanariei Nr.109, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Tarmac SRL este o parte a grupului Tarmac INTL, unul dintre liderii mondiali in producerea de betoane, agregate (nisip, pietris si piatra sparta) si alte servicii conexe.

Originar din Marea Britanie grupul Tarmac INTL este un jucator de talie internationala, fiind prezent in peste 10 tari, pe mai multe continente.

Statiile de betoane Tarmac SRL, dotate cu tehnologii moderne, ofera produse de o calitate superioara, realizate in conditii de siguranta, la standarde europene. Amplasarea geografica a acestora a fost gandita astfel incat sa asigure o acoperire cat mai mare.


Reteaua nationala cuprinde statiile:

BRAGADIRU Tip statie: STETTER
POPESTI LEORDENI Tip statie: TEXNOCAT
AFUMATI Tip statie: GOKER
PLOIESTI Tip statie: STETTER
CONSTANTA-AGIGEA Tip statie: 2XCEDOMAL 51; 1XSPANOS CIFA

Compania dispune in fiecare locatie de logistica necesara: automalaxoare de 9 mc ,pompe de beton de 36ml, 41ml si 48ml. Productia betoanelor Tarmac este sustinuta de servicii conexe de transport si pompare.
Serviciile de transport sunt asigurate printr-un parc auto propriu compus din automalaxoare moderne, cu o capacitate de 9 mc, marca Mercedes Actros, Renault Kerax, Iveco, Man TGA, Volvo.

Tarifele se stabilesc tinand cont de nr. de km parcursi. Oferim clientilor nostri solutia cea mai economica, astfel incat livrarea betonului se face din statia cea mai apropiata santierului.

Joburile firmei

Junior Finance Controller
Bucuresti
30-04-2009
Administrator Vanzari Interne
Bucuresti
06-11-2008
Secretar-receptionist
Bucuresti
13-08-2008
Axello