Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

S.c. S&n Interactiv Construct Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. D-tru Papazoglu nr.7, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.spam-energydrink.ro

Descrierea firmei

S.C. S&N interactiv Construct SRL, este o societate romaneasca cu capital integral privat, infiintata in 2005, care se ocupa in principal de importul in exclusivitate a produselor partenerului nostru din Olanda Van Doorne Food & Beverages.

In calitate de distribuitor unic avem placerea de a va prezenta un produs nou pe piata romaneasca, respectiv bautura energizanta "SPAM ENERGY DRINK".

Produsul nostru, este o noua generatie de bautura energizanta, total functionala, datorita formulei sale unice de ingrediente.

"SPAM ENERGY DRINK se adreseaza tuturor categoriilor de consumatori, de la soferul extenuat pana la managerul stresat.

"SPAM ENERGY DRINK" Nu numai pretul avantajos si stabilitatea acestuia fac produsul nostru atat de atractiv, dar si calitatea plus efectul dorit de consumatorii bauturilor energizante.

Produsul este prezent in mai multe tari precum: Albania, Belgia, Finlanda, Germania, Ungaria, Macedonia, Olanda, Suedia, Turcia, Marea Britanie,USA, acum si in Romania!

Intelegem foarte bine tendinta actuala de modificare a canalelor de distributie in sensul cresterii ponderii vinzarii in key-accounts si in ho-re-ca.

Suntem constienti ca numai avind o puternica si dinamica echipa de vinzari, dublata de o logistica eficienta si flexibila vom putea face fata presiunii concurentei si tendintei generale de reducere a numarului de distribuitori.

Suntem disponibili sa colaboram cu cele mai mari companii prezente pe piata romaneasca, cat si cu cele medii sau mici, sperand ca impreuna ne vom realiza obiectivele.

Va propunem o oferta uniforma de lunga durata punand accentul pe seriozitate si calitate.

Partenerii si consumatorii multumiti sunt rasplata pentru eforturile noastre si motivatia de a continua sa ne perfectionam pentu a deveni cei mai buni.

Va multumim ca ati ales sa faceti parte din marea familie "SPAM ENERGY DRINK" ca parteneri sau consumatori.

Axello