Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

S.c. Prod-wald Impex S.r.l.

Angajati
11-50
Adresa
Nr. 704, Suseni, judet Harghita
Pagina web
www.prodwald.bizoo.ro, prodwaldimpex@yahoo.com

Descrierea firmei

Prod-wald Impex S.R.L. din Suseni, judetul Harghita pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Firma Prod-wald Impex S.R.L. are o echipa de 12 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de casute de gradina din lemn, cherestea din rasinoase. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei Prod-wald Impex S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Experienta Prod-wald Impex S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Ne puteti contacta la adresa de email

prodwaldimpex@yahoo.com

Axello