Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

S.c. Pentagon S.r.l.

Angajati
11-50
Adresa
Str. Traian, Nr 444, Galati, judet Galati
Pagina web
http://www.PentagonRomania.ro

Descrierea firmei

Furnizor national de materiale abrazive, masini electrice si pneumatice, dispozitive de ridicat si tractiune, echipamente de măsurare, organe de asamblare, armaturi, scule si accesorii.

SC Pentagon SRL este o societate cu capital integral privat, infiintata in 1991, care promoveaza si comercializeaza produse performante, in calitate de reprezentant si distribuitor al unor firme cu vechime si traditie pe plan national si international.

Suntem o companie cu gandire in perspectiva, flexibila,  cu o dezvoltare prudenta si o echipa de specialisti capabili sa ofere in permanenta solutii tehnice complete la un raport pret/ calitate foarte bun.

Avand o gama de produse cu o arie larga de utilizare in toate ramurile industriei si constructiilor, am avut posibilitatea sa colaboram cu foarte multe firme din tara.

Pentru a va informa in permanenta asupra evolutiei si strategiei societatii noastre participam periodic la targuri, expozitii locale si nationale, distribuim cataloag si pliante, sustinem o campanie de promovare online si va sprijinim in mod direct prin intermediul reprezentantilor zonali.

Joburile firmei

Agent vanzari/distributie
Galati
07-02-2016
Lucrator comercial
Galati
13-12-2015
Agent vanzari
Galati
13-12-2015
Contabil evidenta primara
Galati
13-10-2015
Tehnician service
Otopeni
03-03-2015
Asistent manager
Otopeni
03-03-2015
Axello