Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

S.c. Modvest Construct 2000 S.r.l.

Angajati
11-50
Adresa
Str. Stefan cel Mare, Nr. 32 A, Pitesti, judet Arges
Pagina web
-

Descrierea firmei

Firma de proiectare in constructii S.C. Modvest Construct 2000  S.R.L. a fost infiintata in anul 2006 avand ca scop oferirea de solutii complete pentru proiectare, avizare si punere in opera a lucrarilor de constructii.

In prezent prin angajatii permanenti sau prin colaboratori putem acoperi o mare diversitate de tipuri de lucrari.

Specialistii nostri sunt arhitecti, ingineri constructori, ingineri de instalatii electrice, sanitare si de incalzire, experti tehnici si verificatori atestati, topografi, geologi.

Principiul care sta la baza activitatii firmei noastre este acela de a-i oferi clientului solutii corespunzatoare cerintelor sale tehnologice si de spatiu, proiectarea fiind realizata strict dupa aceste necesitati.

Firma noastra are implementat standardul calitatii ISO 9001 si este afiliata la AICPS (Asociatia¬ ¬ ¬ ¬ ¬ ¬ ¬ ¬ Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri) si la OAR (Ordinul Arhitectilor din Romania)
Arhitectura: solutia de arhitectura va fi definitivata in urma consultarii beneficiarului.

Se urmareste atat o rezolvare cat mai buna din punct de vedere arhitectural cat si intampinarea nevoilor beneficiarului.

Rezistenta: calculul structurii de rezistenta se face de ingineri cu experienta si cu programe specializate in conformitate cu normele si normativele in vigoare;
Instalatii electrice, sanitare, de incalzire etc: se realizeaza avand in vedere o incalzire eficienta si o dotare optima; echipa de ingineri de instalatii are o bogata experienta in proiectarea sistemelor complexe (centrale de tratarea aerului, bms)

Documentatii pentru obtinerea avizelor de construire: vor fi intocmite documentatiile in vederea obtinerii autorizatiei de construire cat si a tuturor etapelor ce preced (certificat de urbanism, avize preliminare)
Studii speciale: studiu geotehnic, expertize, verificari

Urbanism: investitiile importante urmaresc o cat mai eficienta exploatare a terenului.

Uneori se impune intocmirea unei documentatii pud/puz pentru sustinerea solutiei in fata comisiilor de specialitate.
Alte servicii
Studiu de fezabilitate; inainte de demararea contractului de proiectare este necesara analizarea situatiei terenului si posibilitatile de a construi ceva pe amplasamentul respectiv; coroborarea datelor din cadastru/pug/puz.

Factori economici
Supervizarea santierului: asiguram inspectii periodice pe santier conform programului de urmarire a lucrarilor stabilit impreuna cu clientul si inspectia de stat in constructii
Documentatii de prezentare; animatii, imagini 3d, albume de prezentare pentru investitii (cladiri de birouri, apartamente in blocuri de locuinte )

Joburile firmei

Inginer instalati sanitare si termice
Campulung Muscel, Pitesti
11-02-2010
Inginer instalatii
Pitesti
27-01-2010
Axello