Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

S.c. Light S.r.l.

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Petrila, Nr. 1, Targu-Mures, judet Mures
Pagina web
www.lightsrl.ro

Descrierea firmei

Firma noastra s-a infiintat in anul 2003, primii pasi fiind determinati de catre nacesitatea pietii de a beneficia de servicii diverse de publicitate, respectiv de intermedieri in vanzarea diferitor produse. Ideea ne-a venit astfel: am colaborat la importul din Spania a diferitelor produse alimentare, lovindu-ne de lipsa clientilor necesari pentru desfacerea cat mai rapida a produselor respective, care erau perisabile.

Am inteles atunci, cat de importanta este publicitatea in general, respectiv cea directionata, cu scop precis, in particular. Am studiat peste 70 de carti din domeniul marketingului (carti de specialitate, scrise de diversi autori), dupa care am decis sa infiintam aceasta mica firma.

In anii care au trecut de atunci, ceea ce ne-a mentinut pe piata, si chiar a facut ca firma noastra sa creasca, a fost seriozitatea, punctualitatea, analiza corecta a situatiilor. Absolut toti clientii nostrii sunt multumiti de serviciile prestate, de aceea contractele noastre se reinnoiesc mereu, si apeleaza la noi si alte firme noi, care au auzit despre noi de la actualii colaboratori.

Deocamdata activitatea de distribuire a materialelor publicitare se desfasoara pe raza municipiului Targu-Mures, la fel ca si distributia diverselor produse cosmetice, in magazine, coafuri, etc. Suntem de asemenea parteneri de colaborare importanti, in organizarea unor conferinte de afaceri, spectacole, etc.

Avem si activitati in domeniul MLM (multilevel marketing, sau network marketing). Ceea ce ne caracterizeaza, fara falsa modestie, este seriozitatea si corectitudinea in abordarea oricarei situatii, a oricarei afaceri.

Joburile firmei

Telemarketer
Tirgu-Mures, Sfantu Gheorghe, Cluj-Napoca
25-04-2013
Axello