Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

S.c. Frisomat S.a.

Angajati
51-100
Adresa
Str. G-ral. Nicolae Dascalescu, Nr. 324, Piatra Neamt, judet Neamt
Pagina web
www.frisomat.ro

Descrierea firmei

S.C. Frisomat S.A. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Piatra Neamt, judetul Neamt, cu departamente comerciale la Bucuresti si Cluj Napoca.

Prezenta firmei si implicit a marcii FRISOMAT in Romania a adus o imbunatatire semnificativa a ideii de spaţii industriale.

FRISOMAT proiecteaza, dezvolta, produce si construieste cladiri industriale inovative din otel galvanizat, profilat la rece. In calitate de unic fabricant international, Frisomat controleaza intregul proces, etapa cu etapa. De la proiectare si dezvoltare, la productie si transport.

Sistemul integrat practicat reprezinta garantia unei lucrari executate exemplar. Astfel, pentru fiecare problema legata de spatiu, noi propunem o solutie eficace, fiabila, estetica si avantajoasa.

Pentru ca FRISOMAT este mai mult decat constructor. Asa cum viziunea globala este mai mult decat o privire atot-cuprinzatoare. Este responsabilitate asumata in realizarea proiectului de la un capat la altul: proiectare, productie, montaj.

Conceptia, realizarea si finalizarea fiecarei hale se fac in functie de destinatia constructiei.

Calitatea dirijata, fiabilitatea produsului, costul, serviciile suplimentare cum ar fi garantia si service-ul postagarantie sunt tot atatea argumente in favoarea unui produs competitiv, apreciat in mod deosebit de beneficiarii nostri, unii dintre acestia aflandu-se la deja o a doua colaborare cu societatea noastra.

• 30 ani de experienta
• 20.000 de referinte din întreaga lume
• Constructii metalice inovative, la dispozitia dumneavoastra !

Joburile firmei

Arhitect
Piatra Neamt
27-11-2014
Axello