Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

S.c. Edelweis Impex S.r.l.

Angajati
5-10
Adresa
Str. M-sal Al. Averescu, Nr. 61, Oradea, judet Bihor
Pagina web
www.edelweissconstructii.ro

Descrierea firmei

Edelweis si-a inceput activitatea in 1993 in domeniul serviciilor in constructii cu lucrari in domeniul protectiei anticorozive si vopsitoriei airless. De la fondarea sa si pana in prezent, Edelweis a crescut permanent, si-a diversificat gama de servicii, tehnica de lucru si-a imbunatatit politica referitoare la securitate in munca si nu in ultimul rand cea referitoare la calitate.

Managementul firmei Edelweis este orientat spre dezvoltarea afacerii prin investitii in utilaje performante, care sa permita executia de servicii da calitate inalta,in timp scurt costuri optime si in deplina siguranta. Acordam o atentie deosebita fiecarui client pentru a satisface in totalitate cerintele si asteptarile acestuia.

Evaluam costurile lucrarilor, executam lucrarile rapid si in termenele contractuale, respectam si mentinem calitatea, oferim garantie lucrarilor, iar cu scopul de a deveni mai eficienti am implementat si certificat sistemul de managenent al calitatii ISO9001:2008.

Echipa noastra este formata din specialisti in domeniu, cu experienta si calificari in domeniul tehnic, industrial, alpinism utilitar, controlul calitatii si resurse umane. Ne propunem in continuare sa investim in pregatirea personalului si in consolidarea echipei noastre.

Joburile firmei

Alpinist utilitar
Alt Oras
28-04-2014
Axello