Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

S.c. Consult Mob S.r.l.

Angajati
11-50
Adresa
Str. Capitan Vijelie, Nr. 9, Sect. 5, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.consult-mob.ro

Descrierea firmei

S.C. Consult Mob S.R.L. din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Comercializam produse de calitate majoritatea prin import propriu ca: sisteme de dezumidificare piscine, echipamente pentru ventilatie, climatizare, generatoare de aer cald, sisteme de ventilatie si filtrare industriala. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este in media pietei, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Oferim cele mai bune variante pret/calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Nu suntem "cei mai ieftini" nici ca solutii si implicit nici ca pret.

Stim ca exista o limita sub care nu trebuie sa executam o lucrare chiar daca clientul si-ar dori acest lucru din motive strict financiare.

Daca doriti un partener corect si capabil sa va inteleaga si rezolve nevoile din domeniul nostru de oferta, cu siguranta vom fi un sprijin real in satisfactia lucrului corect facut sau a dezvoltarii afacerii dumneavoastra.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Axello