Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

S.c. Confort S.r.l.

Angajati
11-50
Adresa
Str. Calea Moldovei, Nr. 15 D, Bistrita, judet Bistrita-Nasaud
Pagina web
WWW.JUDET-CONFORT.RO

Descrierea firmei

Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud.

Ceea ce isi propune s.c. CONFORT S.R.L este sa ofere produse de o inalta calitate: mobila din pal melaminat sau lemn masiv(bucatarii personalizate, dormitoare,camere de tineret,living,dressing sisteme de usi glisante pentru dulapuri inzidite),scari interioare, usi de interior si exterior, ferestre din lemn stratificat cu geam termopan din pin nordic, stejar sau lemn exotic.

Compania noastra are un personal de 18 angajati cu prgatire si experienta in domeniu. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa satisfacem cerintele si asteptarile clientilor nostri din Romania si nu numai, astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare chiar si pana la cele mai inalte pretentii.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Compania CONFORT S.R.L pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire si specializare a tuturor angajatilor.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile si produsele pe care le oferim.

Principala preocupare a companiei CONFORT S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati cu incredere.

Joburile firmei

Tamplar cu permis auto Bistrita
Bistrita
27-08-2010
Axello