Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

S.c. Catercarm S.r.l.

Angajati
11-50
Adresa
Str. Valeni, Nr. 146, Ploiesti, judet Prahova
Pagina web
www.catercarm.bizoo.ro, www.catering-ploiesti.ro, www.nunti-ploiesti.ro

Descrierea firmei

Suntem o companie localizata in Ploiesti, judetul Prahova, si infiintata in anul 2002.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de catering, receptii, cocktail, mese festive, mese de protocol, petreceri Craciun firme, zile onomastice, nunti, botezuri, etc.. Compania are un efectiv de 35 angajati.

Suntem o companie recunoscuta pe piata din Prahova si ne pot recomanda clientii nostrii permanenti sau ocazionali, reprezentanti ai unor firme consacrate pe piata din Romania, cumar fi: Unilever Romania, Johnson Controls, Timken Romania, UPC Televiziune prin cablu, Camera de Comert si Industrie Prahova, Christoff Grup, Dlakia Termo Prahova, Distrigaz Sud, Apa Nova Ploiesti, Colegiul Medicilor Prahova, Scoala Grigore Moisil, Liceul Nichita Stanescu, Scoala Henry Berthelot, Gradinita Gargarita, Gradinita Happy Angels, After School Ringo Ema, gradinita Ducky Duck, Gradinita Piticilor, etc.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt¬ ¬ ¬ ¬ ¬ ¬ ¬ ¬ controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Catercarm S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Experienta Catercarm S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Joburile firmei

Cofetra, patiser
Ploiesti
25-11-2015
Bufetier (ospatar, cantina)
Ploiesti
17-11-2014
Transator carne
Ploiesti
22-04-2014
Bucatar, ajutor bucatar
Ploiesti
22-04-2014
Conducator auto
Ploiesti
22-04-2014
Bufetier (ospatar, cantina)
Ploiesti
22-04-2014
Bufetier (ospatar cantina)
Ploiesti
05-08-2011
Secretara
Ploiesti
08-07-2011
Axello