Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

S.c. BWB Family Holding S.a.

Angajati
5-10
Adresa
Str. Cutitul de Argint, Nr. 38, Sect. 4, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.bwbfamily.ro

Descrierea firmei

SC BWB Family Holding SA, firma cu capital integral privat, a fost infiintata in anul 2002 si are ca obiect de activitate comertul cu produse electrice, electronice, elemente de automatizari, materiale de constructii, si de asemenea, productia de repere din mase plastice prin injectie. Prin intermediul acestui magazin on-line, venim in intampinarea clientilor nostri cu o gama variata de produse din aceste domenii, care include mii de repere, oferta fiind in continua crestere.

Iata cateva exemple:
CABLURI SI CONDUCTORI: Cabluri subterane armate, Cupru si Aluminiu. Cabluri aeriene, Cabluri pentru transmisii de date, Fibra optica si accesorii.

MATERIALE DE CONSTRUCTII: fier beton, plasa sudata, cornier, cherestea, ciment, caramida, tabla, polistiren, cuie, sarma, organe de asamblare, gresie, faianta, adezivi, folie de polietilena, etc.

ELECTRICE: cabluri electrice, accesorii cabluri si trasee cabluri, conductori, aparataj electric, tablouri electrice, transformatoare de putere si accesorii, corpuri de iluminat, BMP, BMPT, alimentatoare, bransamente electrice, cutii etanse si accesorii, aparate si instrumente de masura, baterii si lanterne, elemente de fixare (clipuri, cleme, dibluri, holtsuruburi, coliere), transformatoare si surse de tensiune, transmisii de date ( cablu UTP, cablu FTP, patch-corduri, accesorii), etc.

ELECTRONICE: antene satelit, receivere, LNC, dulapuri Rack, echipamente de supraveghere video, echipamente multimedia, echipamente telefonie, scule si materiale pt. electronica, piese si componente electronice, etc.

ELEMENTE DE AUTOMATIZARI: regulatoare, termostate, higrometre, indicatoare, PLC-uri, contactoare statice-SSR, timere, relee de timp, monitorizare temperatura, umiditate, numaratoare digitale, etc.

De-a lungul timpului firma noastra a avut si are in continuare colaborari profitabile cu multe firme de prestigiu din Romania si din strainatate.
Firma noastra doreste sa colaboreze cu parteneri cu potential, iar deviza noastra este "BWB Family Holding SA ... e si familia ta!"

Joburile firmei

Operator call-center vanzari la domiciliu
Toate orasele
02-09-2013
Operator call-center vanzari
Bucuresti
26-08-2013
Axello