Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

S.c. Avasistem S.r.l.

Angajati
5-10
Adresa
Rm. Valcea, Rm. Valcea, judet Valcea
Pagina web
www.avasistem.bizoo.ro

Descrierea firmei

Societate comerciala infiintata in anul 2004 cu capital privat care la sfirsitul anului 2006 a inregistrat o crestere a rulajului de 300%.

Societate este distribuitor al firmelor de succes prin raportul pret calitate ACV Belgia centrale termice cu boilere de inox pe gaz si combustibil lichid imersate in circuitul de incalzire imbatabile in productia de apa calda menajera.

ASPIRO/ REGOVENT/ GRANOLA centrale termice pe combustibili solizi (lemn, peleti, boabe de porumb si alti combustibili din categoria biomasa) combinatia dintre produsele firmei ACV si cazanul ASPIRO au rezultat oferte speciale cum sunt pachetele TRUST care au ajuns sa ofere solutia completa pt incalziri casnice, unitatilor hoteliere, pensiuni si sedii de birouri si a obiectivelor industriale.

Societatea este reprezentanta pt Romania a firmelor Wravor Slovenia producatoare a utilajelor de prelucrare primra a lemnului (fierastrau panglica orizontal hidraulic) si USTUNKALI Turcia productoare cu o mare traditie, a fierastaielor panglica verticale de mare capacitate si linii complete pentru prelucrarea primara a busteanului.

Asiguram pe tot teritoriul tarii montaj si service in garantie si post garantie pentru utilajele ale caror reprezentanti suntem.

Axello