Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Rovio Colection Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Despot Voda, Nr.28, Sector 2, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.roviocolection.ro, www.piese-horeca.ro

Descrierea firmei

Societatea noastra asigura service specializat atat in Bucuresti, cat si in provincie.

Echipa de service ajunge din momentul solicitarii in termen de 6-24 ore, interval stabilit in functie de locatia clientului.

Pentru toti clientii nostri asiguram piese si accesorii din stoc sau comanda ferma.

Oferim service, intretinere, instalare, reparatie pentru toate tipurile de echipamente si utilaje destinate cu precadere:

1. Bucatarii profesionale (masini de gatit, aragaze a€“ electrice si pe gaz, cuptoare a€“ electrice si pe gaz, friteuze a€“ electrice si pe gaz, plite a€“ electrice si pe gaz, salamandre a€“ electrice si pe gaz, gratare, grill-uri a€“ electrice si pe gaz, plite vitroceramice, masini de spalat vase, cuptoare gastronomice, convectomate a€“ electrice si pe gaz, frigidere, mese reci, congelatoare, masini de fiert paste, Bain-Marie a€“ roboti bucatarie, camere frigorifice, blendere, masini de curatat cartofi, feliatoare

2. Baruri (masini de gheata), Restaurante si cantine, Firme de catering, Fast-food si autoserviri

3. Patiserii, cofetarii, brutarii (malasoare, cuptoare patiserie a€“ electrice si pe gaz, mixere, roboti patiserie, mese refrigerare, camere frigorifice, frigidere, cuptoare cu banda)

4. Hoteluri si pensiuni

5. Pizzerii, covrigarii (cuptoare pizza a€“ electrice si pe gaz, malasoare, feliatoare, aparate pentru facut aluat, cuptoare covrigi cu banda, masini fiert covrigi, feliatoare, robot bucatarie)

6. Fabrici de prelucrare a carnii, Echipamente de pasteurizare

7. Spalatorii industriale si profesionale, masini de spalat chimic, masini dezinfectare, uscatoare de haine (montaj si reparatie masini de spalat rufe, calandre, prese de calcat, fiare de calcat cu abur, revizii preventive pentru echipamente de spalatorie)

8. Instalatii si echipamente frigorifice, racitoare

9. Instalatii de climatizare, ventilare, aspiratie (montaj si reparatie aparate de aer conditionat, mentenanta si intretinere aparate de aer conditionat si verificari periodice, reparatii si intretinere sisteme de ventilatie)

Pentru service in Bucuresti si in tara:
E-mail: office@piese-horeca.ro, service@roviocolection.ro

Telefon service si comezi: 021.311.02.59, 0318.166.893, 021.311.02.59, 0742.146.680

Tot personalul care isi desfasoara activitatea in cadrul departamentului de service este instruit si evaluat periodic in tara si la partenerii nostri din strainatate pentru ca toti clientii nostrii sa benficieze de servicii optime si de o calitate superioara a lucrarilor executate.

De asemenea, suntem prima societate de profil - service si mentenanta pentru industria HoReCa - in curs de acreditare ISO pentru aceasta activitate.

Joburile firmei

Referent Marketing
Bucuresti
20-01-2016
Operator facturare
Bucuresti
17-12-2015
Inginer vanzari
Bucuresti
11-11-2015
Tehnician service echipamente HoReCa si Spalatorii
Bucuresti
15-06-2014
Asistenta Manager
Bucuresti
18-06-2012
Axello