Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Romflex Prod S.r.l.

Angajati
11-50
Adresa
Str. Lunci, Nr. 9A, Baia Mare, judet Maramures
Pagina web
www.romflexprod.com

Descrierea firmei

Firma Romflex Prod SRL produce articole tehnice si componente antivibratii din cauciuc si cauciuc-metal pentru diferite ramuri ale industriei (constructii civile si industriale, automobile, vehicule si utilaje grele, camioane). Printre produsele noastre se numara tampoane vibrocompactoare (cu rol de a prelua vibratii sau forte de compresie), bucse (cu rol de a prelua vibratii si forte radiale, axiale, cardanice), amortizoare speciale, garnituri de etansare si multe alte produse cu aplicatii diverse.

Materialele folosite in mod uzual sunt amestecurile de cauciuc din urmatoarele tipuri de elastomeri: cauciuc natural (NR), cauciuc stirenbutadienic (SBR), cauciuc nitrilic (NBR), EPDM, cauciuc cloroprenic (CR), cauciuc siliconic, Viton (FKM).

Fiecare din aceste amestecuri de cauciuc are proprietati speciale pentru anumite tipuri de aplicatii, de la rezistenta la forte mari de compresie, torsiune, rupere, pana la rezistenta la diferite substante chimice si uleiuri, sau temperaturi foarte ridicate de peste 200 grade Celsius.

Pe langa articolele aflate deja in planul nostru de productie, firma noastra poate asimila orice produs nou si poate oferii solutia optima pentru a indeplinii cerintele clientilor. Clientii nostri se pot baza pe noi, incepand de la conceperea produsului, proiectarea si executarea matritei, a componentelor metalice, pana la executia produsului finit.

Mai multe detalii despre firma noastra puteti gasii accesand site-ul nostru: www.romflexprod.com sau contactandu-ne la numerele de telefon: 0722 207 106 / 0723 781 512 / 0262 211861

Axello