Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Romcad Grup Srl

Angajati
5-10
Adresa
Sibiu, Craiova, Timisoara, Cristian (Sibiu), Isalnita (Dolj), Sacalaz (Timis), judet Dolj
Pagina web
www.romcadgrup.ro

Descrierea firmei

Romcad Grup a fost printre primele societati din tara care a adus in piata romaneasca tehnologia panourilor sandwich activand in domeniu inca din anul 2000.

De la infiintare Romcad Grup a parcurs mai multe etape de dezvoltare, ajungand intr-un timp relativ scurt sa comercializeze atat panouri sandwich (panouri isopan) cat si ingrasaminte chimice: azotat, complexe, uree.

Incepand din luna IUNIE 2011, Romcad Grup, a deschis un nou depozit de panouri sandwich si ingrasaminte chimice in judetul Sibiu, pe drumul European DN1 CRISTIAN-SIBIU dinspre comuna Cristian la intrarea in municipiul Sibiu.

Depozitul de panouri sandwich si ingrasaminte chimice din Sibiu are ca scop furnizarea produselor noastre in Zona CENTRU a tarii.

Incepand cu Ianuarie 2011 Romcad Grup detine si in Timisoara(zona Sacalaz) un depozit cu panouri sandwich pe stoc la categoria I(lungimi de 12m si 13.5m) si categoria a II la lungimi mai mici.

In dorinta de a veni in intampinarea clientilor nostri Romcad Grup a creat un departament tehnic de consiliere a clientilor, avand astfel posibilitatea de a furniza panourile optime la dimensinile solicitate prin proiectul de arhitectura al clientului eliminand astfel pierderile.

Panourile termoizolante comercializate de societatea noastra au ca destinatie:

- constructiile industriale
- hale de productie-depozitare
- cladiri adminsistrative
- spatii comerciale
- complexe sportive
- si alte constructii ce necesita o intretinere usoara.

Vindem panouri sandwich termoizolante cu preturi incepand de la 9 Euro/mp, tigla metalica si accesorii, ferestre de mansarda, membrane pentru hidroizolatii.

Joburile firmei Puteti trimite CV-ul si la anunturile de mai jos:

Bucatareasa
Targu Jiu, Slatina, Petrosani, Drobeta T. Severin, Craiova
10-07-2018
Ospatar / ospatarita, camerista
Targu Jiu
10-07-2018
Axello