Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Rom Bowling Intl Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Stejerisului, Nr.34, Brasov, judet Brasov
Pagina web
www.rombowling.ro

Descrierea firmei

Infiintata in anul 1997, Rom Bowling se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Romania, fiind distribuitor exclusiv pentru marci de renume la nivel mondial: QubicaAMF, Sega, Bandai-Namco, Brunswick, etc.

Compania Rom Bowling┬ ┬ ┬ ┬ efectueaza servicii ptr divertisment, mese biliard, piste de bowling, centre de amuzament la cheie, pentru intreaga familie.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei, in SUA, UK si Italia.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

Principala preocupare a companiei Rom Bowling este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Suntem DISTRIBUITORI AUTORIZATI (EXCLUSIV) ROMANIA pentru QubicaAMF Wordwide, cel mai mare producator de echipament de bowling. Oferim piste de bowling profesionale, jocuri distractive (simulatoare) - SEGA, LAI, Unis, Namco-Bandai, Eye Play, jocuri modulare. Experienta de pozitioneaza pe locul 1 in Romania, pentru crearea de centre de distractie pentru intreaga familie, noi avand 3 centre construite de la zero, si peste 40 centre (> 300 de linii bowling) doar in Romania, insa activam si in Europa si Orientul Mijlociu.

Mai multe informatii puteti gasi pe siteurile: www.rombowling.ro, www.triotech.ro sau www.qubicaamf.com

Telefon contact: 0722 354 791.

Serviciul nostru nu se opreste dupa semnarea contractului. Pentru RomBowling, acest lucru nu este doar o fraza simpla, ci un angajament: Suntem partenerul dvs in proiectul ambitios, nu doar un furnizor simplu.

RomBowling inseamna experienta Bowlingului┬ ┬ ┬ ┬ "Made in USA" concentrata.

De zeci de ani lucrarile noastre in toate ramurile de afaceri cu bowling┬ ┬ ┬ ┬ sau centru de distractii pentru intreaga familie au fost facute in echipa, pentru a conduce proiectele dvs. la un mare succes.

Prin urmare, vom combina cunostintele noastre de ingineri cu experienta, tehnicieni si manageri de proiect pentru a va oferi cele mai bune produse disponibile pe piata.

In calitate de membri ai echipei de planificare a proiectului am┬ ┬ ┬ ┬ lucrat pentru companii mari de bowling din SUA, cu proprietari de centre si stim totul despre nevoile speciale ale unei afaceri care functioneaza bine.

In afara de a va furniza cele mai bune produse disponibile, create cu maiestrie, inovatie, creativitate si aderare la orarele de timp si de cost, vom adauga principalele noastre atuuri ce se concentreaza pentru proiectul ambitios. Acest proces de excelenta incepe cu o planificare individuala de catre arhitectul nostru pana la finalizare.

Noi nu folosim contractori, pentru a asigura o executie fara cusur de la planificare pana la finalizare, si asta ne face unici in afacerile cu bowling sau produse pentru distractie. Echipamentele noastre de inalta calitate sunt conforme cu stadiul actual al tehnicii cerut de catre UE, dar totusi la un pret favorabil.

Serviciile noastre pentru proiectul dumneavoastra:

-┬ ┬ ┬ ┬ Consultare initiala pana la dezvoltarea completa
-┬ ┬ ┬ ┬ Concept / Design
-┬ ┬ ┬ ┬ Managentul constructiilor
-┬ ┬ ┬ ┬ Cladire /┬ ┬ ┬ ┬ Sala cu construt ´┐Żia / compartimentarea interioara
-┬ ┬ ┬ ┬ Constructie Bowling incl. Scoring & Masina Automata
-┬ ┬ ┬ ┬ Gastronomie incl., scaune, mese si bucatarie (daca e inclus)
-┬ ┬ ┬ ┬ Lumina, muzica de ambient
-┬ ┬ ┬ ┬ Furnizarea Pinsetters, ball-returns, Sisteme de scoring profesionale
-┬ ┬ ┬ ┬ Contracte de intretinere┬ ┬ ┬ ┬ / Suport after sales.┬ ┬ ┬ ┬

Unii sunt buni. Noi suntem cei mai buni...

Axello