Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Rocval Construct Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Dragos Voda, Nr.8, Ap.16, Baia Mare, judet Maramures
Pagina web
www.rocvalconstruct.ro

Descrierea firmei

Instalatiile cu POMPE de CĂLDURĂ sunt sisteme complete, performante, 100% ecologice, care realizeaza eficient incalzire, racire activa/pasiva si producere apa calda menajera.

Aceste sisteme valorifica energia geotermala a pamantului, a apei sau a aerului, transformand-o in kW termici necesari pentru realizarea confortului termic al unei cladiri, avand un randament mediu de 400-500%.

Alegand o pompa de caldura premium din gama noastra, ai grija de cei dragi ai tai si ai grija de mediul inconjurator.

Echipa nostra a inceput afacerea si specializarea personalului in domeniul energiilor regenerabile in anul 2004.

In anul 2007, s-a decis deschiderea companiei Rocval Construct SRL, care are ca si obiectiv importul, comercializarea si montajul sistemelor ecologice de incalzire, racire activa/pasiva si producere apa calda menajera cu POMPE DE CALDURA - calitatea premium - gama completa: Aer-Apa; Sol-Apa; Apa-Apa.

In baza experientei acumulate in cei 15 ani de activitate, venim in intampinarea dumneavoastra cu serviciile noastre, pentru a va oferi cele mai performante sisteme cu pompe de caldura - la cele mai avantajoase preturi.

Pretuim clientii nostri si ne dorim sa fie multumiti. De aceea va punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Axello